רשת פסטה בסטה הינה רשת המתמחה בפסטה טרייה באווירת שוק והיא רשת הפסטות המובילה בישראל! בקיץ 2010 פתחנו את הסניף הראשון של פסטה בסטה והבאנו ניחוח איטלקי לשוק מחנה יהודה בירושלים. מאז המשפחה התרחבה ונפתחו סניפים ברחבי הארץ, מצפון ועד דרום – בכולם מגישים פסטה טרייה, המיוצרת מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ומוקפצת לכבודכם ואל מול עינכם, עם תוספות ורטבים ייחודים ובמחירים שווים לכל נפש.
זכיינות ברשת פסטה-בסטה: הזדמנות טעימה לגדול
האם אתה נלהב מפסטה ומוכן לצאת להרפתקה קולינרית חדשה? כרשת הפסטה המובילה בישראל, פסטה-בסטה מחויבת לזכיינות ולהרחיב את טווח הגעה ליותר חובבי פסטה ברחבי הארץ. כשאתה הופך לזכיין של פסטה-בסטה, אתה הופך לחלק מרשת תומכת שמוקדשת להצלחה שלך. ממציאת המיקום המושלם ועד למתן הכשרה מקיפה ותמיכה שוטפת, פסטה-בסטה מלווה אותך בכל שלב.
בואו נסתכל מקרוב על מה אתה יכול לצפות כזכיין:
כדי להפוך לזכיין פסטה-בסטה, ישנם קריטריונים מסוימים שאנו מחפשים:
- מיומנויות בינאישיות מצוינות: כזכיין, תהיה לך אינטראקציה עם סועדים ואורחים באופן קבוע. כישורי תקשורת ושירות לקוחות חזקים הם הכרחיים.
- אמינות וחריצות: זכיינות דורשת מסירות, עבודה קשה ותשומת לב לפרטים. אנו מחפשים אנשים המחויבים להצלחת הסניף שלהם.
- יציבות פיננסית: בנייה והפעלת זיכיון כרוכים בהשקעה. יש חשיבות מכרעת ליציבות הפיננסית הדרושה כדי לתמוך בהקמה ובפעילות השוטפת.
- הכשרה ומחויבות: זכיינים צפויים לעבור תהליך הכשרה מקיף הכולל עבודה באחד מסניפינו ועמידה בכל הדרישות. בנוסף, על הזכיין להתחייב להיות נוכח ומעורב באופן פעיל בתפעול הסניף ברוב שעות הפעילות.
אם אתם מרגישים שיש לכם את מה שצריך כדי להקים את הסניף הבא של פסטה-בסטה, מזמינים אתכם להצטרף אלינו למסע המרגש. צללו באווירת הפסטה-בסטה, בקרו בסניפים, תטעמו את היצירות הטעימות שלנו, ותחוו ממקור ראשון את רוח המותג שלנו.
אל תפספסו את ההזדמנות המהממת הזו. צור איתנו קשר עוד היום כדי ללמוד עוד על הפיכתך לזכיין של פסטה-בסטה. בואו לגדול ולהצליח ביחד!
שנת הקמה: 2010
כמות סניפים: 17
הרשת חלק מקבוצת רשתות: לא
הרשת בינלאומית: לא
קיים מפעל ייצור של הרשת: כן
הרשת יבואנית של מירב הסחורה: כן
מקבוצת 1:1
קבוצת זכיינות נטו, בעלת ניסיון של מעל עשרים שנה בתחום הזכיינות הוקמה מתוך רצון עז לשנות, לחדש ולשכלל את התחום בארץ. הקבוצה נולדה מתוך צורכי השוק, החיבור העמוק, ההבנה והכבוד ההדדי הקיים בין שלושה חברים למקצוע
רוצים להתייעץ?